650 escolars, a la campanya 'Viu el parc' del Parc Natural del Montseny

Font: Diputació de Barcelona
22/03/2015

Un total de 650 escolars de cinquè de primària de 16 escoles de 18 municipis de l'àmbit del Parc Natural del Montseny han participat aquest 17 i 18 de març, al Brull, en la festa de la campanya "Viu el parc", un programa d'educació ambiental organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

La campanya d'educació ambiental, adreçada a alumnes de les escoles dels municipis de l'àmbit del Parc, consta de dues fases. Una primera, que es realitza a l'aula en què es prepara la sortida al parc, i la segona, que és la que es realitza als entorns de la rectoria del Brull, per fer diverses activitats i conèixer de prop aspectes de la flora i la fauna del Parc.

En aquesta edició, els alumnes participants han realitzat diversos itineraris pels entorns de la rectoria del Brull, amb activitats per conèixer la flora i la fauna de l'indret, així com un taller de punts de llibre i dibuixos per publicar en la propera Agenda Escolar del Parc Natural del Montseny.

La festa "Viu el parc" està organitzada per l'Associació per a la Conservació de l'Entorn i la recerca (ACER) juntament amb Viladrau Educació, i té com a objectiu dinamitzar, preservar i divulgar el patrimoni natural i cultural, mitjançant diverses activitats d'educació ambiental especial pensades per a alumnes de cinquè de primària de la Xarxa de Parcs Naturals la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí