39 candidatures opten als Premis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

Aquests premis volen distingir aquelles actuacions dels ajuntaments i agents socials en matèria d'estalvi d'aigua i d'eficiència energètica
Sostenible.cat
26/05/2010

39 candidatures opten enguany als Premis Millor iniciativa d'estalvi d'aigua (13 candidatures) i Millor iniciativa d'estalvi d'energia 2009 (26 candidatures), convocats per l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Cada convocatòria atorga un primer premi de 6.000 euros i un accèssit de 3.000 euros, per a cadascuna de les categories.

Els Premis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona s'han convocat de forma consecutiva des de l'any 2004 amb l'objectiu de distingir aquelles actuacions que els ajuntaments i agents socials del territori porten a terme en matèria d'estalvi d'aigua i d'eficiència energètica, així com del foment de les energies renovables. Enguany, arriben a la sisena edició

Els premis estan dividits en tres categories: A, B i C (d'aigua i d'energia). Pel que fa als Premis d'Aigua: de la Categoria A (municipis de menys de 5.000 habitants) s'hi han presentat 2 municipis: Lluçà i Vilanova del Vallès . De la Categoria B (municipis d'entre 5.001 i 50.000 habitants) hi ha 6 candidatures: Calella, Montgat, Montornès del Vallès, Ripollet, Sant Joan Despí i Tiana. I de la Categoria C (municipis de més de 50.000 habitants) s'hi han presentat 5 municipis: Cornellà de Llobregat, Granollers, El Prat de Llobregat, Sabadell i Vilanova i la Geltrú.

I als Premis d'Energia; en la Categoria A s'hi han presentat el pobles de: Caldes d'Estrac, Castellfollit del Boix, L'Estany, Hostalets de Pierola, Sant Bartomeu del Grau i Sant Cugat Sesgarrigues. De la Categoria B han presentat projecte: Cardedeu, Centelles (dos projectes) Les Franqueses del Vallès, Igualada, Manlleu (que també ha presentat dos projectes), Montornès del Vallès, Ripollet, Sant Joan Despí, Tona i Vic. I de la Categoria C, hi opten: El Consell Comarcal d'Osona, el Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell i Vilanova i la Geltrú .

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Sala Tarafa de Granollers el dimecres 9 de juny, a les 19.00 h, amb un acte festiu encapçalat pel president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.

Etiquetes: 

Relacionats

Acte
15/06/2019 - 11:30
La Fàbrica del Sol

Butlletí