36 escoles participen en el cinquè Fòrum Escoles Verdes a Cabrera de Mar

Aquests fòrums s'organitzen cada dos anys per promoure la participació activa i l'intercanvi d'experiències
Redacció
18/03/2009 - 00:00

36 Escoles Verdes del Barcelonès, el Maresme i el Vallès Oriental participen aquest dimecres 18 de març en el cinquè Fòrum Escoles Verdes, que celebra la quarta trobada territorial d'aquesta edició a l'alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar (Maresme). Aquests fòrums s'organitzen cada dos anys per promoure la participació activa i l'intercanvi d'experiències entre les escoles que participen en el Programa Escoles Verdes, una iniciativa conjunta del Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Departament d'Educació. El Programa, que enguany compleix deu anys, té com a objectiu ajudar els centres a ambientalitzar-se, promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l'intercanvi entre els centres que hi participen.

A Cabrera, hi assistiran 36 escoles amb 62 representants del professorat i 62 de l'alumnat dels centres, però al llarg de tot el mes de març està previst celebrar set fòrums territorials, on hi participaran un total de 316 centres educatius de tot Catalunya.

Fins ara, se n'han celebrat tres, a Sabadell (Vallès Occidental), a Sant Carles de la Ràpita (Montsià), i a Juneda (les Garrigues). Després del de Cabrera de Mar, les trobades es faran a:

-Ripoll (Ripollès): 25 de març, a l'Hotel d'entitats de Ripoll
-Vic (Osona): 28 de març, a la Universitat de Vic
-Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat): 31 de març, al Palau Falguera

--
També a 'Sostenible.cat': La sostenibilitat a les escoles, molt més que una assignatura

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí