17 candidatures per als Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona

28/11/2003 - 00:00
Un total de 17 candidatures finalistes competeixen en la 7a Edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals que atorga anualment la Diputació de Barcelona. La festa de lliurament tindrà lloc dissabte, 29 de novembre, a partir de les 13:00 hores, a l'Escola d'Hosteleria Joviat de Manresa. Els premis tenen una dotació econòmica total de 15.730 euros, i estan destinats a reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal (ADF). La Festa, a la qual està prevista l'assistència de més de 600 persones, comptarà amb la participació del president de la Diputació de Barcelona, José Montilla, i de l'alcalde de Manresa, Jordi Valls. Els premis, que en l'edició d'enguany compten amb 17 candidatures finalistes, estan integrats pel:
> 'Rossend Montané', dotat amb 7.200 euros, i destinat a premiar l'obra de prevenció d'incendis forestals, tant nova com de manteniment, millor adaptada al paisatge i al funcionament dels sistemes naturals; > 'Palestra', dotat amb 8.430 euros, que premia la millor organització local per a la prevenció dels incendis forestals; > i el Premi honorífic Joaquim M. Castellarnau, sense dotació econòmica, que reconeix públicament a les persones que amb les seves iniciatives han contribuït a la prevenció dels incendis forestals.
Les candidatures finalistes són, pel que fa al premi Palestra, les ADF Congost (Osona), Castellolí (Anoia), Burriac (Maresme), Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Sobrepuny (Berguedà), Masquefa (Anoia), Esparreguera (Baix Llobregat), Montseny-Congost (Vallès Oriental), i Defensors del Bosc (Bages); Rossend Muntané: les ADF Burriac, Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Montseny-Congost, Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), i Teià (Maresme). Els membres del jurat són: Rafael Escriu (Alcalde del Bruc), Agustí Busquets (enginyer forestal i del paisatge), Josep Arola (Cap de Brigada Regió Centre), Manol Garasa (professor Universitat de Lleida), Joan Torres (President ADF Vacarisses- Rellinars), Gonçal Mazcuñan (Director Regio7), Josep M Royes (Tècnic territorial de Justícia i Interior de la Generalitat), Angel de la Rubia (Fundació Torres), i Jaume Riera (President Federació ADF Maresme).

Relacionats

Butlletí