150 plaques fotovoltaiques al nou edifici de l’Hospital de Viladecans

27/05/2024 - 17:00

A més, s'ha deixat la previsió per poder doblar l'equipament en un futur i assolir les 300 plaques

Construïdes amb els criteris de Green Hospital, les noves instal·lacions de l’Hospital de Viladecans incorporen 150 plaques fotovoltaiques amb una potència total de 68,25 kW. A més, s’ha deixat la previsió per poder doblar l’equipament en un futur i assolir les 300 plaques, amb una potència de 136,5 kW.

El nou edifici Mil·lenari està concebut sota els paràmetres de Green Hospital i està equipat amb centres de producció d’energia verda. El proveïment de 150 plaques fotovoltaiques suposarà una reducció de la petjada de CO₂ d’aproximadament 40.000 kg anuals, l’equivalent a plantar més de 2.100 arbres.  Cada placa dona 455 W.

A més, l’edifici compta amb els anomenats Building Management Systems (BMS), o sistemes de gestió d’immobles, que permeten la monitorització de les instal·lacions principals del centre per millorar l’eficiència energètica i facilitar el manteniment.

 


 

Categories: 

Relacionats

Acte
08/06/2024 - 10:30
Viladecans
Notícia

Vilawatt, l'estratègia municipal de transició energètica de l'Ajuntament de Viladecans, durà a terme aquest any un estudi del potencial fotovoltaic de tots els edificis de la ciutat i posarà en marxa una eina web que permeti a la ciutadania accedir a la informació i, així, promoure la creació de comunitats energètiques locals.

Notícia

Vilawatt, l'energia 100 % renovable i ciutadana de Viladecans, acaba d'estrenar el tràmit de contractació en línia del seu servei de subministrament elèctric

Butlletí