Joan Carulla, el pagès urbà més vell d’Europa: “La clau de la longevitat? Estimar i generar amor”

Reportage

Cap de redacció

20/11/2023 - 13:20

Joan Carulla és considerat el primer pagès urbà de Barcelona, i un dels pagesos més vells del món que continuen en actiu.

Joan Carulla és considerat el primer pagès urbà de Barcelona, i un dels pagesos més vells del món que continuen en actiu. Aquest 2023 ha complert 100 anys de vida, i ho ha celebrat amb la publicació de Mi siglo verde, publicat per Icaria Editorial. Amb ell parlem de la vida a la ciutat, del camp, de la necessitat de reverdir les zones urbanes i, sobretot, d’amor.

"La collita més important per al pagès és aquell intercanvi invisible de vibracions amb les plantes" és una de les seves frases més cèlebres, publicada al seu darrer llibre.

 

Gravació i muntatge: Pere Elías


 

 
Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
Notícia
Per recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

El Banc de llavors del Vallès Occidental comença a fer les seves primeres passes. Aquest dimarts s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Institut Les Garberes de Castellar del Vallès per tal de poder fer realitat aquest projecte que vol recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

Butlletí