Santa Coloma amb la mobilitat saludable i sostenible

15/11/2023 - 17:00

Aquest projecte de foment de la mobilitat sostenible i saludable el finança i coordina l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

S'ha iniciat a Santa Coloma de Gramenet la prova pilot del programa de formació en conducció segura de bicicleta “1bici+”.

Aquest projecte de foment de la mobilitat sostenible i saludable el finança i coordina l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) mitjançant l'Oficina Metropolitana de la Bicicleta i es realitzarà a Santa Coloma durant els propers 3 cursos acadèmics amb la col·laboració de Biciclot.

És una iniciativa adreçada a la formació de l'alumnat de Secundària (2on o 3er de la ESO), i a la nostra ciutat hi participen sis grups escolars dels instituts Lluís Millet, Institut 9 i La Bastida.

L’objectiu és formar als i les adolescents en la conducció de bicicletes en l'entorn urbà de manera segura, per tal que vegin que la mobilitat amb bicicleta és una alternativa viable en la nostra mobilitat quotidiana a la ciutat.

Informació: https://unabicimas.com/

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

5 projectes de ciutat reben gairebé 3 milions i mig d’euros a la darrera convocatòria. La solidesa de les propostes municipals permet aconseguir gairebé 17 milions de fons europeus per a Santa Coloma de Gramenet

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

Comença a funcionar el servei públic de bicicletes de lloguer, "AMBici", a Santa Coloma de Gramenet i Badalona. 

Butlletí