5a bio-fira Aqua Càlida de Caldes d'Estrac

dissabte, 3 juny, 2023 - 00:00 a diumenge, 4 juny, 2023 - 23:59
Caldes d'Estrac

TERMALISME, SALUT, CULTURA, GASTRONOMIA i SOSTENIBILITAT

Tallers, activitats, xerrades, propostes gastronòmiques, actuacions musicals i altres activitats ompliran el Parc Joan Maragall, el primer cap de setmana de juny.

El Parc Joan Maragall de Caldes d'Estrac acollirà, el primer cap de setmana de juny, una nova edició de la bio-fira Aqua Calida. Concretament, aquesta cinquena edició se celebrarà el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny. Igual que l'any anterior, professionals de diverses disciplines relacionades amb l'àmbit del benestar s'instal·laran al Parc Joan Maragall i donaran consells i recomanacions per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat. 


 

Municipis: 
Categories: 
Salut

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament vol una xarxa de reg que aprofiti les aigues freàtiques que discorren per la riera

Per aquest motiu, ha demanat 300.000 euros de subvenció a Europa

Article

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac disposa de dues noves instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum en equipaments municipals. Les noves instal·lacions permeten generar energia renovable i estalviar en consums energètics i emissions de CO₂.

Notícia

La presentació de la Declaració Futur sense Tòxics, impulsada per Rezero i amb més de setanta adhesions de professionals dels àmbits de la recerca i de la salut, obté una àmplia repercussió mediàtica.

Butlletí