900 propostes educatives als parcs i platges metropolitans tots els caps de setmana fins al novembre

Font: AMB

10/05/2023 - 10:30

La programació d’activitats de les Jugatecambientals, totes gratuïtes, es pot consultar al web de l'AMB

Ha arrencat la programació de primavera a les 45 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans, que compta amb una oferta ludicoeducativa de 900 activitats dirigides a famílies amb canalla i apassionats de la natura urbana. La temporada s’allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre.

La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d’insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

En el cas dels parcs de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet) i de la Fontsanta (Sant Joan Despí), es poden utilitzar les Cletes: bicicletes familiars amb caixa per a passatgers.

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l'AMB. Totes les activitats tenen lloc els dissabtes o diumenges d’11.00 a 13.30 h o d’11.30 a 14.00 h, segons el parc o la platja. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l’espai disponible.



 

Categories: 

Relacionats

Article

Nova temporada de les Jugatecambientals amb la celebració del 10è aniversari, que han congregat més de 250.000 participants en una dècada.

Article

El dispositiu especial de la revetlla de Sant Joan a les platges metropolitanes es va desenvolupar amb normalitat, sense grans incidències i segons la planificació prevista.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí