Jornada "Biodiversitat i Ciutat Saludable" a Sant Cugat del Vallès

dissabte, 6 maig, 2023 - 00:00 a 23:59
Masia de Can Rabella. Sant Cugat del Vallès

La jornada de Biodiversitat i Ciutat Saludable reflexionarà sobre l’educació ambiental, especialment dels infants

Se celebrarà el dissabte 6 de maig, a la Masia de Can Rabella, dins de les activitats temàtiques per a cada un dels eixos de la declaració d’Emergència Climàtica.


El dissabte 6 de maig, a la Masia de Can Rabella del Parc de Can Mates, se celebrarà una nova Jornada de Biodiversitat i Ciutat Saludable, que organitza periòdicament l’Ajuntament. La jornada proposa tres activitats diferents que tenen en comú l'educació ambiental de la ciutadania, especialment dels infants. El programa destaca la importància dels pol·linitzadors i els ocells urbans amb un taller de construcció d'hotels d'insectes, un contacontes a càrrec dels autors del llibre "L'home que fabricava caixes niu", i un taller de descoberta i identificació de les papallones més comunes a Sant Cugat.

Amb l’objectiu d’avançar cap a una ciutat més saludable, l’Ajuntament organitza periòdicament aquest tipus jornada per reflexionar sobre la importància d’impulsar accions que afavoreixin la biodiversitat o la renaturalització de les ciutats i, també, per explicar les iniciatives que s’estan duent a terme en la gestió de les zones verdes i forestals de Sant Cugat.

Consulteu a santcugat.cat/agenda el programa de la Jornada. Les activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia a decidim.santcugat.cat o al 010.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Categories: 
Biodiversitat
Salut

Relacionats

Notícia

Els actes per commemorar els 250 anys del Pi d’en Xandri s’iniciaran el dimecres 5 de juny amb una visita institucional a l’arbre en el Dia Mundial del Medi Ambient.

Notícia

La població de senglars a Collserola cau a la meitat en 3 anys i les incidències vinculades amb la seva presència un 70%

Notícia

Els microplàstics i els nanoplàstics (MNPL), dues de les formes més petites i invisibles de contaminació plàstica, poden representar riscos per a la salut humana. Aquesta és una de les principals conclusions del projecte europeu PlasticHeal, coordinat per la UAB, que ha liderat una investigació exhaustiva sobre els efectes dels MNPL en la salut. Els resultats PlasticHeal s’han presentat públicament en la conferència final del projecte, que ha tingut lloc a Barcelona.

Butlletí