Fira de la Terra de Rubí

dissabte, 22 abril, 2023 - 10:00 a 14:00
A les places Pearson i Nova Estació. Rubi

El Dia de la Terra, 22 d’abril, té per objectius ampliar i diversificar el moviment ambiental per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures.

Amb aquestes intencions, Rubí se sumarà, un any més, a aquesta commemoració amb un programa d’activitats que vol donar a conèixer i reivindicar l’entorn natural del municipi.

Aquesta és la novena edició d’una commemoració que permet donar a conèixer totes les entitats i col·lectius de Rubí que actuen per preservar l'entorn natural de la ciutat i promouen accions de respecte i cura del medi ambient. La programació és fruit de la col·laboració i implicació de 38 associacions i col·lectius de la ciutat amb l’Ajuntament.

La Fira de la Terra és una de les activitats més destacades de la programació, que inclou una quinzena d’accions emmarcades en aquesta mostra. La cita serà el dissabte 22 d’abril entre les 10 i les 14 h, i tindrà lloc a les places de la Nova Estació i Pearson on s’ubicarà el tradicional mercat i les seves propostes per atots els públics. Hi participaran representants de la ramaderia i la pagesia de Rubí i alguns dels establiments verds que aposten per un consum responsable. A més, hi haurà propostes organitzades per algunes de les entitats i els serveis de la ciutat.

PROGRAMA


 

Etiquetes: 
Categories: 
Ecològic

Relacionats

Notícia

Rubí proposa una programació d'activitats amb la voluntat de reivindicar i cuidar l’entorn natural del municipi.

Notícia

L’Ajuntament de Rubí crearà els horts als terrenys de la masia de Can Sant Joan. La nova instal·lació, que comptarà amb 49 parcel·les de cultiu, vol promoure l’agricultura ocupacional i fomentar l’autoconsum, entre d’altres

Article

L’Ajuntament de Rubí, a través de la unitat Rubí Brilla, vol encoratjar les comunitats de propietaris a apostar per l’autoconsum

Butlletí