Fira de la Terra de Rubí

dissabte, 20 abril, 2024 - 10:00 a 14:00
Avinguda Barcelona, plaça Pearson i plaça Nova Estació. Rubí

El Dia de la Terra, 22 d’abril, té per objectius ampliar i diversificar el moviment ambiental per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures.

Amb aquestes intencions, Rubí se sumarà, un any més, a aquesta commemoració amb un programa d’activitats que vol donar a conèixer i reivindicar l’entorn natural del municipi.

Torna la Fira de la Terra amb el tradicional mercat i les seves activitats per a tots els públics. Hi trobaràs representants de la pagesia de Rubí i alguns dels establiments verds que ens permeten fer un consum més responsable a la ciutat. A més, t’esperen interessants propostes organitzades per algunes de les entitats i els serveis de la ciutat en què mostren el seu compromís ambiental i la presència de la unitat mòbil de Ràdio Rubí, que s'ocuparà de l'ambientació musical de la fira.

PROGRAMA

 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Ecològic

Relacionats

Acte
20/04/2024 - 00:00
Rubí
Notícia

Prop d’una seixantena d’activitats programades tindran lloc del 20 al 28 d’abril i inclouran esdeveniments ja consolidats com la Fira de la Terra o la visita a les masies de la ciutat.

Notícia

S’ha recuperat, a més, el pou situat al carrer Mallorca amb també un dipòsit  per carregar els vehicles de càrrega més ràpida i estudiant altres pous de captació d’aigua per també utilitzar-los.

Butlletí