El repte ‘Residu Zero’ arriba a Pallejà

09/03/2023 - 09:00

La vila acollirà un cicle de xerrades enfocades a fomentar les alternatives als productes d’un únic ús

L’Ajuntament de Pallejà, amb la col·laboració de Rezero, impulsa un cicle amb sis sessions – per les quals cal inscripció – dirigides a aprofundir en les alternatives als productes d’un sol ús; a difondre en quins comerços del municipi es poden comprar productes sense envasos, ecològics o de proximitat. A més, també s’exposaran alternatives per la higiene i la neteja domèstica sense tòxics.

Amb la finalitat de facilitar la reducció dels residus diaris, les persones participants que assisteixin a un major nombre de sessions rebran un lot d’elements reutilitzables.

 

Programació

Els tallers es desenvoluparan els dijous a la Sala Gran del Castell. Concretament, els 16, 23 i 30 de març, el 13 i 20 d’abril i l’11 de maig, a partir de les 18.30 hores.

 

Per a assistir a les trobades, cal sol·licitar-ho omplint el formulari habilitat pel consistori, trucant al 936 630 000 o adreçant un correu electrònic a plj.mediambient@palleja.cat.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Notícia

Dins del Pla Sant Andreu Millora, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una capanya específica als comerços i establiments locals amb el repartiment de més de 500 kits als comerços amb diptics informariu i un cutter per augmentar la recollida selectiva, en especial la fracció del cartró

Butlletí