La Zona Esportiva de Cabrera de Mar incorpora plaques solars

20/01/2023 - 11:18

La instal·lació permetrà assolir un estalvi energètic anual pròxim als 4.000 euros.

En el marc de les mesures municipals desenvolupades per a caminar cap a un consum energètic més sostenible, la Zona Esportiva municipal ha incorporat sobre l’edifici dels vestidors del camp de futbol un sistema de plaques solars. Gràcies a aquest sistema, amb una potència instal·lada de 15 kWn, l'equipament podrà comptar amb una producció elèctrica anual estimada en 27.352 kWh l’any, la qual cosa es tradueix en una reducció en les emissions de CO₂ de més de 9 tones anuals.

S’espera una reducció de la factura elèctrica de 3.748 euros a l’any que en 25 anys suposarà prop de 120.000 euros. La despesa de la instal·lació s’ha situat a prop dels 40.000 euros.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament tindrà plaques solars per produir energia per a l'autoconsum de les oficines de la casa consistorial. Aquests dies es porten a terme els treballs d'instal·lació dels panells fotovoltaics que permetran obtenir un 37% d'autoconsum i reduir sis tones d'emissions de CO₂. 

Notícia

Des del mes de juny, que l’edifici on s’ubiquen els Serveis Socials, el Jutjat de Pau i la Policia Local compta amb una instal·lació de plaques solars capaç de generar al voltant d’un 27 % de l’energia que es consumeix a l’equipament.

Notícia

S’ha completat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici de la prefectura de la Policia Local.

Butlletí