Sant Cugat del Vallès es proposa generar energia renovable neta per a la xarxa de càrrega de vehicles elèctrics

19/01/2023 - 08:00

El ple municipal ha aprovat una moció institucional amb l’objectiu d’impulsar un projecte de generació d’energia renovable neta que sigui utilitzada per a la xarxa de càrrega de vehicles elèctrics de Sant Cugat.

L’acord contempla “encarregar un estudi i disseny per a establir un projecte pilot d’instal·lació de càrrega per a VE que sigui proveïda per energia 100% fotovoltaica de càrrega gratuïta (o low cost) per a residents/empreses i comerços i / o visitants de llarga estada”.

Així mateix, la moció també preveu estudiar les ubicacions estratègiques “on aquesta experiència pugui ser replicada en altres espais oberts, amb la intenció de generar una xarxa municipal de generació de càrrega neta de Sant Cugat”.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Notícia

L'EMD espera estalviar entre el 60 i el 70% en la factura de la llum

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Butlletí