La Swap Party de l'Institut de Sant Quirze anima l'alumnat a contribuir en l'economia circular

12/11/2022 - 10:00

Enguany ha incorporat com a novetat l'intercanvi de llibres i complements, a més de roba.

Aquest passat 20 d'octubre s'ha celebrat la 2a edició de la Swap Party a l'Institut Sant Quirze. Aquesta edició, adreçada a l’alumnat de 4art d'ESO i 1er de Batxillerat, ha inclòs com a novetat l’intercanvi de complements de llibres, a més de roba com és habitual.

L’alumnat va participar amb entusiasme en aquesta trobada i fins i tot alumnes d'altres nivells van demanar participar-hi. Per aquest motiu, la convocatòria de l'abril s'obrirà a tot l'alumnat del centre, animant-los a portar roba i complements en bon estat i que ja no fan servir.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és lluitar contra el malbaratament de recursos i contribuir d'una manera eficient a una economia circular, alhora que treballa per conscienciar l'alumnat sobre la necessitat d’avançar cap a un model productiu i de consum més sostenible.

El treball es va organitzar des de Comissió per a la Sostenibilitat amb la voluntat de relacionar les activitats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la participació del GODS (Grup per als Objectius de Desenvolupament Sostenible) i de l’alumnat voluntari que va col·laborar durant el procés.


 

Relacionats

Acte
27/11/2023 - 09:00
En línia i presencial al Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa)
Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Butlletí