SUNCINE

29a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient
03/11/2022 - 21:38

La 29° edició de SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, convida a marcar un #GOLpelPLANETA i premia amb el Sol d'Or Especial a Olivia Mandle, Helena Gualinga i Carlos Bardem: joventut, activisme i cinema es donen el testimoni i la mà en el Festival.

Noranta pel·lícules de 36 països, de tots els continents i amb un gairebé 50% de participació femenina en la realització, aborden els grans temes ambientals del Planeta en un Festival que arribarà a tota Espanya, de manera gratuïta, mitjançant la seva pròpia plataforma APP Festival (s'accedeix des de la web del SUNCINE).

Més informació i el programa complet al següent enllaç.

Cada aula un cine, educació ambiental gratuïta per a les escoles

A banda del Festival, també es disposa de "Cada Aula un Cine": el portal en línia del SUNCINE que té com a premissa introduir de forma totalment gratuïta, mitjançant les noves tecnologies, l'educació ambiental al sistema educatiu, tant sigui a les escoles , instituts i universitats, sota el lema: “Entretenir educant, conscienciar sensibilitzant”.


Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Butlletí