Mes de la Ciència Ciutana i la Natura

dimarts, 18 octubre, 2022 - 00:00 a diumenge, 20 novembre, 2022 - 23:59
Províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.Aquesta tardor arriba el "Mes de la Ciència Ciutana i la Natura", una iniciativa organitzada pel Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. En aquesta segona edició del MES, del 18 d'octubre al 20 de novembre es duran a terme 14 tallers gratuïts a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Aquesta iniciativa neix en el marc del projecte "Ciència Ciutadana i Natura" i pretèn ser un motor per al sector així com fer despertar l'interès de la ciutadania en aquesta temàtica.

Durant el "Mes de la ciència ciutadana i la natura" s’han programat 14 tallers i activitats gratuïts liderats per iniciatives capdavanteres en el sector i dutes a terme de la mà de personal tècnic especialitzat. L'objectiu és conèixer sobre el territori diferents projectes de ciència ciutadana. Els tallers es realitzaran els caps de setmana del 22 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Més informació
Inscripcions


 

Organitzador: 
Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Ciutadania en general
Categories: 
Biodiversitat
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Enguany se celebra la segona edició del "Mes de la Ciència Ciutana i la Natura" amb 14 tallers gratuïts que es duran a terme del 18 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

 

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Article

La iniciativa vol posar en valor l’espai verd més emblemàtic de la ciutat, que aplega més d’un miler d’arbres només a la zona ampliada a principis d’aquest segle. S’ha senyalitzat un recorregut que identifica 51 espècies amb informació i il·lustracions de cadascuna d’elles. Les fitxes descriptives d’aquests exemplars es poden consultar també al web municipal.​

Butlletí