Mes de la Ciència Ciutana i la Natura

dimarts, 18 octubre, 2022 - 00:00 a diumenge, 20 novembre, 2022 - 23:59
Províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.Aquesta tardor arriba el "Mes de la Ciència Ciutana i la Natura", una iniciativa organitzada pel Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. En aquesta segona edició del MES, del 18 d'octubre al 20 de novembre es duran a terme 14 tallers gratuïts a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Aquesta iniciativa neix en el marc del projecte "Ciència Ciutadana i Natura" i pretèn ser un motor per al sector així com fer despertar l'interès de la ciutadania en aquesta temàtica.

Durant el "Mes de la ciència ciutadana i la natura" s’han programat 14 tallers i activitats gratuïts liderats per iniciatives capdavanteres en el sector i dutes a terme de la mà de personal tècnic especialitzat. L'objectiu és conèixer sobre el territori diferents projectes de ciència ciutadana. Els tallers es realitzaran els caps de setmana del 22 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Més informació
Inscripcions


 

Organitzador: 
Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Ciutadania en general
Categories: 
Biodiversitat
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Enguany se celebra la segona edició del "Mes de la Ciència Ciutana i la Natura" amb 14 tallers gratuïts que es duran a terme del 18 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

 

Entrevista

Es considera més naturalista que artista, tot i que l’art –o la il·lustració- naturalista és la seva professió des de fa quasi 20 anys. Amplament conegut al món de l’educació ambiental Toni Llobet ens ha ofert la seva mirada sobre com l’art pot estar al servei de l’alfabetització ambiental, és una mirada irreverent i a l’hora plena de compromís amb el territori i la conservació de la natura.

Notícia

L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Diputació crea jocs d’escapada sobre el medi natural de les comarques de Lleida per a estudiants d’entre 8 i 12 anys

Butlletí