Tàrrega iniciarà la recollida de residus porta a porta el 15 de setembre

02/09/2022 - 10:00

Tàrrega implementarà el sistema de recollida de residus porta a porta a partir del 15 de setembre. 

Serà un servei parcial de dues fraccions, rebuig i orgànica, amb el qual l'ajuntament preveu "com a mínim doblar" l'índex de reciclatge actual a la ciutat, que se situa al 28,3%, molt lluny de l'objectiu de la Unió Europea per al 2020 que demanava reciclar almenys el 50% dels residus municipals. El projecte el lidera el Consell Comarcal del Pla d'Urgell, que preveu estendre aquet 2022 el porta a porta parcial a tota la comarca.

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Després d'implantar-la en polígons, s'estendrà a la resta del municipi per a residus orgànics i no reciclables

A la primavera s'inicia a Puigverd d'Agramunt i Ossó

Notícia

En els propers mesos entrarà en funcionament un nou model de recollida de residus a la comarca de l’Urgell. Per donar a conèixer la importància d'aquest canvi i els seus punts clau, diverses escoles de la comarca han realitzat el taller “Porta a Porta”, que forma part del Programa Comarcal de Suport a l’Educació. 

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Butlletí