Spot de la Setmana de l'Energia

Font: ICAEN

27/09/2022 - 10:00


Es publica el vídeo promocional de la campanya de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que es celebra a tot Europa del 26 al 30 de setembre de 2022.​

Aquesta campanya té l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Els ajuntaments, les entitats, les empreses i la ciutadania es poden adherir a la campanya promovent actuant i promovent accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar. Com en cada edició animem als ens locals a organitzar accions, jornades per l'energia sostenible, dies de l'energia... per conscienciar a la ciutadania, en el marc de jornades o activitats d'energia sostenible, i per donar visibilitat al vostre compromís climàtic com a ens adherits al Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia.


Més informació
Recursos per a ajuntaments


 

Relacionats

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí