Comunitats energètiques

dimecres, 22 juny, 2022 - 10:30 a 12:30
Sessió virtual via Zoom

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, continuem el cicle de seminaris de transició energètica al món local del 2022. En aquesta ocasió dedicarem la trobada a actualitzar la situació del concepte de Comunitats energètiques, després de les dues primeres parts realitzades els anys 2021 i 2019, i compartir diverses experiències.

PROGRAMA 

INSCRIPCIONS: xarxasost@diba.cat . Les persones ja inscrites al cicle no cal es tornin a inscriure

Anteriors sessions del cicle de seminaris

 

La transició energètica justa és la via més evident per abordar l'emergència climàtica i un dels tres pilars dels compromisos del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia. L’acció climàtica local ha de ser el punt de partida del procés, i ha d’implementar, com més aviat millor, l’eficiència i l’estalvi energètics i les fonts  renovables, eixos també fonamentals de la recuperació verda i la transició justa.

L’organització d'aquesta sessió del cicle per part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat compta amb el suport de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de l’Institut Català d’Energia i Ecoserveis.  


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Les comunitats energètiques són probablement l ́eina principal per fer realitat l’empoderament ciutadà en el sector energètic.L’Agència Local de l’Energia d’Osona ha estat treballant en un document que constitueix una guia per a la creació de comunitats energètiques basant-se en el model Osona, referència en aquests tipus de comunitats.

Acte
18/09/2022 - 10:00
Museu del Ter

Butlletí