Mostra d'Audiovisuals i Acció Climàtica de Granollers

dijous, 2 juny, 2022 - 18:30 a 21:00
Cinema Edison de Granollers

 

 

La mostra comptarà amb ponències de comunicadors ambientals i activistes climàtics, com Pilar Sampietro de Ràdio4-RTVE o el col·lectiu Extinction Rebellion, i amb l’assistència de l’alcaldessa de Granollers Alba Barnusell i el regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Albert Camps. Serà una oportunitat per contribuir a generar debat i participació ciutadana que permeti realitzar propostes per a una ciutat climàticament més responsable. 

L’accés és lliure i gratuït, i es recomana fer inscripció prèvia omplint aquest formulari.

Consulta la nota de premsa.

 

Organitzador: 
Ajuntament de Granollers
Destinatari: 
Tots els públics
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Acte
25/04/2022 - 12:58
Biblioteca Roca Umbert
Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

ArticleAquest és el quart vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

Butlletí