La gestió del litoral davant del canvi climàtic

dijous, 24 febrer, 2022 - 10:00 a divendres, 25 febrer, 2022 - 12:30
Sessió virtual via Zoom

La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb el suport tècnic d'Anthesis Lavola, organitzen el cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d'adaptació al canvi climàtic.

Aquesta nova sessió tractarà sobre la Gestió del litoral davant del canvi climàtic.

PROGRAMA (en català i castellà).

LES INSCRIPCIONS JA SON OBERTES AL SEGÜENT FORMULARI.

DOCUMENTACIÓ I RESULTATS 


Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Notícia

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat el Pla comarcal d’adaptació al canvi climàtic. El Pla ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona que està impulsant l’elaboració d'aquests plans a les diferents comarques i ha estat participat pels ajuntaments de la comarca a nivell tècnic. 

Butlletí