Viladecavalls adapta la informació municipal en format digital per reduir el consum de paper

17/09/2021 - 09:00

Les informacions municipals que habitualment es difonen per mitjà de butlletins o fulletons, ara les podreu trobar també a la plataforma digital Buzón Verde.

Les persones que no vulguin rebre informacions municipals a les bústies de les seves llars al municipi de Viladecavalls poden demanar una etiqueta adhesiva de Buzón Verde a través del seu web: https://buzonverde.com

Les empreses que realitzen la distribució dels butlletins i fulletons en format paper sabran que no han de deixar-ne en una bústia amb aquest distintiu.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Viladecavalls aposta per la reducció del paper en benefici del medi ambient.

A més a més, podeu descarregar l’App des de l’Apple Store o des de Google Play per continuar informant-vos en format digital.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Rubí ha celebrat la Setmana Europea de la Prevenció de Residus del 20 al 28 de novembre. L’Ajuntament, amb la col·laboració d’entitats i ciutadania, ha organitzat una programació centrada en la sensibilització sobre la necessitat d’evitar que els objectes es converteixin en residu abans d’hora. El Consistori calcula que, gràcies a les diferents accions dutes a terme, s’ha previngut al voltant d’una tona de residus.

Notícia

L'Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de les empreses Ecoembes i Ecovidrio, inicia avui una campanya informativa i de sensibilització per millorar la qualitat de la recollida de residus selectiva i, més concretament, la d'envasos, vidre i paper. L'objectiu principal és fomentar la consciència ciutadana sobre la importància de la recollida selectiva, contribuint així a millorar els índexs de reciclatge.

Article

Actualment a Sabadell hi ha 45 contenidors específics de recollida d’oli de cuina i 50 contenidors per recollir peces de roba. L'Ajuntament vol d'aquesta manera facilitar el reciclatges d'aquest tipus de residus.

Butlletí