Aquí no se tira nada

Font: Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA)

30/07/2021 - 08:09

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ha llançat una nova campanya contra el malbaratament d'aliments amb el lema "Aquí no se tira nada" ("Aquí no es llença res").

L'objectiu principal d'aquesta campanya és sensibilitzar i orientar el consumidor sobre com evitar i reduir el malbaratament d'aliments . Per aquest motiu, es donarà a conèixer a través de l'mobiliari urbà, xarxes socials, vídeos, tallers, actes i altres, els missatges com:

  • El valor als aliments . Malbaratar aliments comporta desaprofitar molt d'esforç emprat perquè aquests aliments arribin a les nostres llars i, principalment, la generació de la petjada mediambiental que es deixa al planeta.
  • L'aspecte dels aliments no influeix en la seva qualitat i sabor .
  • Donar una nova vida a aquests aliments que sobren elaborant receptes amb creativitat .

Igualment, s'ha comptat amb la presència del xef José Andrés, una persona compromesa amb el malbaratament d'aliments, per a la realització del vídeo promocional de la campanya .

Més informació i materials de la campanya als enllaços.

Falca de ràdio en català:


 

Categories: 

Relacionats

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Article

Mercabarna torna a convocar els Premis Paco Muñoz per destacar les iniciatives més rellevants sobre l'aprofitament d'aliments. Els premis van dirigits a productors, empreses majoristes, detallistes, emprenedors, cooperatives i entitats de caràcter social que hagin implantat projectes de reducció del malbaratament d'aliments

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí