Leo (Rebel·lió o Extinció): “La ciutadania s’hauria d’adonar que si no comencem a passar a l’acció directa, no hi haurà cap mena de resposta”

Periodista especialitzada en medi ambient
13/07/2021 - 13:01

L’any 2018 va ser un any de manifestacions ambientals arreu d’Europa. A Londres, un grup d’activistes es van reunir a la plaça del Parlament per anunciar una declaració de rebel·lió contra el govern del Regne Unit. Sis mil rebels van bloquejar pacíficament cinc pons principals que travessen el Tàmesi. Poc després, seguint la mateixa filosofia de desobediència civil no violenta, va néixer Rebel·lió o Extinció Barcelona, amb l’objectiu d’unir forces i lluita contra els poders fàctics. Parlem amb en Leo sobre les seves demandes i la incidència política que han aconseguit.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Notícia

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat el Pla comarcal d’adaptació al canvi climàtic. El Pla ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona que està impulsant l’elaboració d'aquests plans a les diferents comarques i ha estat participat pels ajuntaments de la comarca a nivell tècnic. 

Butlletí