4t Festival Cinema Natura a Cervelló

dijous, 27 maig, 2021 - 00:00 a diumenge, 30 maig, 2021 - 23:59
Cervelló

La 4a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló se celebrarà a finals de maig al Centre Cívic l’Ateneu.

Sota el lema “El verd és viu”, el Festival Cinema Natura de Cervelló d’enguany torna a tenir com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere.

En el seu quart any d’existència, el Festival projectarà durant tres dies pel·lícules i curtmetratges diversos. A la secció local participaran els curts rodats a Cervelló i les peces presentades al concurs Mòbils Films amb històries d’entre 1 i 4 minuts que tenen com a protagonistes la natura o el patrimoni de Cervelló i que s’han enregistrat amb el mòbil o la tauleta tàctil. Fins al dia 20 de maig es poden lliurar les obres al correu roc.checa@gmail.com. Les peces presentades es visualitzaran el dia 27 de maig i les premiades guanyaran un telèfon mòbil i el trofeu del Festival de Cinema Natura de Cervelló. Podeu consultar les bases clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

El divendres 28 de maig es farà el passi dels curts internacionals de ficció i documentals i l’endemà serà el torn dels curts internacionals d’animació. Diumenge a la tarda se celebrarà el lliurament de premis durant la gala de cloenda, de la mà d’un jurat format per diversos professionals del sector. L’entrada al Festival és gratuïta i oberta a tothom.

El Festival torna a certa normalitat després dels canvis a la darrera edició a causa de la pandèmia. L'organització tornarà a seguir un protocol de seguretat i d’higiene per garantir la protecció de les persones participants.

Podreu consultar ben aviat tota la programació i els horaris en aquesta pàgina web.


 

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Cervelló ha iniciat el projecte Urban Art projecte Natura Urban per acostar la natura i el patrimoni local al carrer Major, la zona més urbana del municipi, a través de l'art.

Article

El Ple municipal de Viladecans de juny va aprovar per unanimitat la declaració formal de “Viladecans, ciutat amiga de les abelles i dels pol·linitzadors silvestres”, per tal de reconèixer el paper essencial d’aquests insectes pel que fa al manteniment dels ecosistemes terrestres, en la producció agrícola i en la seguretat alimentària. Per aquest motiu, la ciutat es compromet a continuar treballant per al desenvolupament del programa municipal Bee Happy, que vol implementar actuacions que permetin contribuir a la conservació dels pol·linitzadors silvestres.

Notícia

Durant els cinc dies que ha durat el Festival, les persones assistents han omplert el Centre Cívic l’Ateneu per gaudir de propostes que han anat des de curtmetratges locals fins a produccions internacionals d’arreu del món. La varietat i, sobretot, la qualitat de les peces presentades a concurs en les diferents categories, fan que cada edició es consolidi com una gran festa cultural i de reivindicació del medi ambient.

Butlletí