Enxampats a l'Alt Empordà

Font: Consell Comarcal de l'Alt Empordà

18/05/2021 - 11:16

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha iniciat la campanya Enxampats. L'objectiu d'aquesta campanya és sensibilitzar la població i fomentar hàbits sostenibles i respectuosos amb l'entorn i en concret amb el territori de la comarca

GUIA DEL CIUTADÀ SOSTENIBLE

S'està elaborant una guia que té per objectiu fomentar les conductes ciutadanes cíviques i sostenibles en el marc dels serveis públics ambientals, incentivar la convivència i el sentiment de pertinença al municipi
 
VÍDEOS ENXAMPATS

La campanya tindrà 3 càpsules de vídeo, vinculades a diferents àmbits temàtics de la campanya (residus, energia, biodiversitat). Estigueu atents a les nostres xarxes socials perquè s'aniran publicant en dies concrets. Després estaran disponibles al canal de Youtube de l’àrea de medi ambient. 

Dilluns 17 de maig, per celebrar el DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE, publicació de la primera píndola.

CARTELLS ENXAMPATS

La campanya disposarà d’uns cartells que contindran imatges identificant hàbits insostenible i en oposició l’alternativa sostenible. Els temes tractats a les imatges gràfiques, coincidiran amb els conductes incíviques més freqüents als municipis i donaran la solució de com cal utilitzar correctament els serveis.


 

Categories: 
Municipis: 
Alt Empordà

Relacionats

Article

S’han col·locat cinc càmeres de videovigilància en diferents ubicacions del municipi que es posen en funcionament aquesta setmana, amb l’objectiu de continuar lluitant contra les conductes incíviques.

Article

És una iniciativa del Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible.

Article

Al mes de Juliol, des de fa més de 10 anys, se celebra el Juliol Sense Plàstic, un moviment global amb l’objectiu de reduir la contaminació pel plàstic mitjançant diferents reptes a no utilitzar plàstics d’un sol ús durant aquest mes. Tot i que està clar que aquests materials s’han d’evitar tot l’any, aquesta iniciativa pot encoratjar a persones i organitzacions a fer un pas endavant en aquest sentit.

 

Butlletí