Let's Clean Up Europe!

divendres, 6 maig, 2022 - 00:00 a diumenge, 8 maig, 2022 - 23:59
 

Aquest cap de setmana, entre el 6 i el 8 de maig, se celebra la novena edició de la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe! per sensibilitzar la ciutadania sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el  comportament dels ciutadans a través de l’organització d’accions de neteja voluntària en espais naturals com ara boscos, platges, rius o rieres.

A Catalunya s’ofereixen centenars d'activitats de neteja d’entorns naturals on hi poden participar de forma voluntària persones de totes les edats.

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) coordina totes aquestes accions, promogudes per administracions públiques, associacions (sobretot del tercer sector ambiental) centres excursionistes, escoles i instituts, empreses i ciutadans. La campanya també compta amb el suport econòmic d’Ecovidrio i la Diputació de Barcelona.

Es poden consultar les accions en detall a l’agenda de la campanya.


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Dissabte 18 de novembre, Barcelona va viure una nova jornada de neteja col·laborativa de la mà de la Fundació Kilian Jornet i en el marc del Pla Endreça

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Butlletí