SETMANA DE LA NATURA 2023

dilluns, 22 maig, 2023 - 00:00 a dilluns, 5 juny, 2023 - 23:59

La 8a edició de la Setmana de la Natura 2023 tindrà lloc del 22 de maig al 5 de juny i ens encantaria comptar amb vosaltres per a l’organització d’una o més activitats!

Del Dia Internacional de la Diversitat Biològica al Dia Mundial del Medi Ambient. 15 dies per apropar-te a conèixer, estimar i passar a l’acció per la natura.

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. També podeu seguir-nos a Facebook, Twitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.


 

Organitzador: 
XCN
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

El passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, va finalitzar la 8a edició de la Setmana de la Natura, en la qual 313 organitzadors han celebrat 523 activitats, on milers de participants s’han involucrat per conscienciar sobre la necessitat de tenir cura de la natura i el territori.

Notícia

Del 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat, incloent-hi el 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs, i fins al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, tindrà lloc la Setmana de la Natura, amb més de 400 accions per passar a l’acció per la natura arreu de Catalunya.

Notícia

A Bigues i Riells del Fai, el projecte Llegim el Riu vol impulsar la participació ciutadana per millorar l’estat dels rius. Aquest dimarts s’ha fet una jornada emmarcada dins la programació per celebrar el Dia de la Terra.

Butlletí