Exposició "La mar de plàstics" a Sant Fruitós del Bages

dilluns, 7 novembre, 2022 - 09:00 a dimecres, 16 novembre, 2022 - 13:00
Edifici NEXE. Plaça Alfred Figueres, s/n. Sant Fruitós del Bages.

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.  Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics” descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

 Web de l'exposició


Horari: es podrà visitar dilluns, dijous i divendres de 9 a 13h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20h.

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Montornès del Vallès ha engegat la campanya de sensibilització sobre la recollida de residus “Juguem net. És fàcil, fem-ho bé!”. La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la recollida de residus i aconseguir un municipi més net i sostenible. En els propers dies el veïnat rebrà a casa seva informació per fer una correcta gestió de les deixalles.

Notícia

Es penalitza amb el 50% els habitatges que no participin del Porta a Porta i es bonifica amb el 5% aquells que generin poca resta

Notícia

Des de de diumenge 1 de gener, ha començat el control de les aportacions per tal d'aplicar la nova taxa de residus segons la participació en el sistema porta a porta.

Butlletí