Exposició "La vida de l’aigua" a Canovelles

diumenge, 26 març, 2023 - 00:00 a dissabte, 8 abril, 2023 - 23:59
Biblioteca Frederica Montseny. Carrer Molí de la Sal, 24, Canovelles.



Dates: del 26 de març al 8 d'abril de 2024.
Horari: En horari de la biblioteca Frederica Montseny de Canovelles. De dilluns a divendres de 15 a 20 h. Dimecres i dissabtes de 10 a 13 h

L'exposició La vida de l’aigua mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ha creat la nova exposició La vida de l’aigua. L'exposició mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l’exposició d’una forma activa.

La vida de l’aigua és una exposició itinerant que es troba a disposició de tots els municipis de la província de Barcelona que hi estiguin interessats.

Seguiu l'exposició a Twitter amb #vidadelaigua

L’exposició, amb guió i disseny expositiu i gràfic de Lavola, ha estat cedida per la Diputació de Barcelona.


 


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall
Article

Montmeló disposa d’un servei públic d’abastament des de 1957 amb un model de gestió directa de forma continuada. L’any 2015 es posava en funcionament el dipòsit del Turó de la Bandera de Montmeló que va permetre millorar el subministrament d'aigua a Montmeló i Parets. Les obres, acordades en un conveni entre el Govern català i els dos ajuntaments l'any 2009, van anar a càrrec de l'empresa ATL, concessionària de la Generalitat.

Butlletí