Més de 700 domicilis es beneficiaran de la bonificació en la taxa de residus per ús de les deixalleries a Sant Vicenç de Montalt

13/03/2021 - 08:12

Un total de 736 veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt veuran reflectides diferents bonificacions en el rebut de les escombraries aquest any 2021.

Un total de 736 veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt veuran reflectides diferents bonificacions en el rebut de les escombraries aquest any 2021. A 727 domicilis, la bonificació els arriba per haver fet servir les deixalleries de les 3 Viles –fixa i mòbil- com a mínim 5 vegades durant l'any passat. Els descomptes per aquest concepte poden arribar fins als 25% del preu del rebut.

Tanmateix, un total de 6 famílies també gaudiran de bonificacions per realitzar compostatge casolà de restes orgàniques i vegetals amb compostadors que l'Ajuntament cedeix de manera gratuïta a les persones interessades. En aquest cas els descomptes oscil·len entre els 10 i els 25 euros depenent del tipus de compostador.

En quant a les bonificacions del 100% de la taxa a les quals es poden acollir les persones que acrediten que els ingressos familiars no superen l'import del salari mínim interprofessional, són 3 els domicilis que han quedat exempts del pagament del rebut de la brossa.

Les persones que es vulguin beneficiar de la bonificació al rebut de les escombraries tenen a la seva disposició el carnet, que facilita el registre de l’ús de la deixalleria per aplicar posteriorment les bonificacions aprovades a les ordenances municipals.

Les persones usuàries poden sol·licitar el carnet a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) en qualsevol moment de l’any. La targeta només s’ha de sol·licitar una vegada i no té data de caducitat.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Notícia

Un equip d’Ecovidrio ha posat en marxa la campanya visitant els establiments masnovins per informar-los sobre l’obligació de reciclar i facilitar solucions davant possibles dificultats

 

 

Butlletí