La Reparatruck al teu municipi!

dilluns, 23 novembre, 2020 - 00:00 a dissabte, 5 desembre, 2020 - 23:59

La Reparatruck és un servei mòbil d'assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuïts per a la ciutadania, que oferim a diferents muncipis en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 

Dins de les activitats programades amb motiu de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre, des de l'Àrea d'Acció Climàtica Diputació Barcelona posem a disposició dels ajuntaments un nou recurs per fomentar les bones pràctiques ambientals.

És la Reparatruck:  un servei mòbil d'assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics i bicicletes, gratuïts per a la ciutadania. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència de Residus de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Es tracta d’un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L’objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents puguin reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que tindrà a disposició
 

Ens els propers dies, la Reparatruck visitarà els següents municipis:

Dilluns 23 de novembre: Carrer Serra, 7 (Ullastrell) 16:00-19:00

Dimecres 25 de novembre: Plaça Jacint Verdaguer (Fogueroles) 16:00-19:00

Divendres 27 de novembre: Carrer Creixell – Carrer Castellet (Sant Vicenç de Castellet) 10:00-13:00

Dissabte 28 de novembre: Carrer del Centre (Tiana) 10:00-13:00

Diumenge 29 de novembre: Plaça de l’Ajuntament (La Pobla de Claramunt) 10:00-13:00

Diumenge 3 de desembre: Plaça del Paper (Sant Pere de Riudebitlles) 10:00-13:00

Dissabte 5 de desembre: Igualada 10:00-13:00
 

 

 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona i Solidança
Categories: 
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Del 18 al 26 de novembre s’organitzen arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La temàtica l’enguany són els envasos amb el lema “no t’emboliquis!”.

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí