La Didaltruck arriba teu municipi!

diumenge, 15 novembre, 2020 - 00:00 a dissabte, 12 desembre, 2020 - 23:59

La Didaltruck és un servei mòbil d'assessorament tècnic en arranjaments i upcycling tèxtil, gratuït i adreçat a tota la ciutadania, que oferim a diferents muncipis en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 

Dins de les activitats programades amb motiu de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre, des de l'Àrea d'Acció Climàtica Diputació Barcelona posem a disposició dels ajuntaments un nou recurs per fomentar les bones pràctiques ambientals.

Es tracta de la Didaltruck, un vehicle amb una costurera, les eines i els mitjans necessaris per poder portar a terme els arranjaments o les transformacions. L'objectiu és promoure la reparació i la reutilització, fomentant el canvi d'hàbits de consum per allargar la vida útil de la roba. Es podran reparar o reconvertir peces de roba amb l'ajuda dels mitjans i els coneixements que ofereix aquest servei mòbil. Dinamitzat per Solidança.
 

Ens els propers dies, la Didaltruck visitarà els següents municipis:

Diumenge 15 de novembre: Parc Can Sauleda (Sant Antoni Vilamajor) 10:00-13:00

Dissabte 21 de novembre: Plaça de l’Ajuntament (Alella) 10:00-13:00

Dissabte 28 de novembre: Plaça Federico García Lorca (Sant Andreu de la Barca) 10:00-13:00

Diumenge 29 de novembre: Manlleu 10:30-13:30

Dissabte 12 de desembre: Martorelles 10:00-13:00

Diumenge 20 de desembre: Plaça del Pi Tallat (Santa Coloma de Cervelló) 11:00-14:00

 

 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona i Solidança
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La campanya de sensibilització promou el consum local i la reducció de residus, i ofereix diverses activitats educatives i tallers per fomentar hàbits sostenibles.

Notícia

L’estudi estipula que a Andorra es generen actualment 92 kg/habitant equivalent/any de residu alimentari.

Notícia

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus inclou enguany prop d'un miler d'activitats a tot Catalunya. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, el primer “Enrenou d’Aliments” un concurs on alumnes de quatre escoles d’hostaleria i restauració han competit per fer la millor recepta utilitzant aliments espigolats i amb el mínim residu possible.

Butlletí