FTM, una websèrie per reduir els residus

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

24/11/2020 - 15:09

"Fes-ho tu mateix" és una websèrie per aprendre a reduir els residus, de nou maneres diferents. Durant l'estrena en directe per Youtube comptarà amb XAT EN DIRECTE amb els i les protagonistes dels vídeos, per respondre les vostres preguntes!

Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2020, cada dia de la setmana del 23 al 27 de novembre, a dos quarts d'onze i a les 6 de la tarda, es publicarà un nou capítol. L'estrena en directe pel Youtube comptarà amb xat en directe amb els i les protagonistes, per respondre els vostres dubtes i preguntes. No t'ho pots perdre! 

Us podeu subscriure al canal i estar al cas de tots els vídeos que pengem! 

"Fes-ho tu mateix" és un recurs creat per l'Agència de Residus, el Departament de Territori (Generalitat), l'Àrea d'Acció Climàtica (Diputació de Barcelona) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, coordinats per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.
 

Capítols de la primera temporada


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Butlletí