Curs "Abans i durant l'exposició. Interpretació i museografia sensata"

dimecres, 18 novembre, 2020 - 16:00 a dissabte, 21 novembre, 2020 - 13:59

Tal com hem fet els darrers anys, aquest 2020 des de l’Ajuntament de la Garriga tornem a organitzar un curs de formació relacionat amb la Interpretació del Patrimoni. Aquest any el centrarem en la museografia, entesa en sentit ampli, per parlar dels espais, artefactes i tècniques que generem i utilitzem en els espais de presentació del patrimoni, ja siguin museus o centres d’interpretació, o espais a l’aire lliure. El farem del 18 al 20 de novembre.

El curs és d’especial interès per a persones vinculades professionalment al món dels museus, de la gestió turística, patrimonial, ambiental i/o cultural, tant del món públic com privat. En aquest sentit, seria molt interessant que hi participessin treballadors/es d’oficines de turisme, de la xarxa de museus locals de la província i més enllà, personal de les àrees de patrimoni, cultura i turisme de l’administració local, allotjaments i, en general, empreses vinculades al sector turístic i a la gestió del patrimoni, etc.

La formadora del curs, Maribel Rodríguez, actual presidenta de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio, és una gran experta en la disciplina, amb una dilatada experiència en el sector dels museus i l’activació patrimonial, i realitzarà un curs que permetrà obtenir les claus principals per realitzar una bona aplicació de la IP a la museografia, en tota la seva extensió, amb aplicació, també i sobretot, a petits equipaments i projectes de municipis mitjans i petits.

PROGRAMA


 

AdjuntMida
PDF icon Programa228.41 KB
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Acte
20/04/2024 - 00:00
Rubí

Butlletí