Curs de Filosofia per la Pau, dedicat al canvi climàtic

dilluns, 24 febrer, 2020 - 00:00 a dilluns, 30 març, 2020 - 23:59
Santa Coloma de Gramenet

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns 24, 19 h)

El canvi climàtic, la transició ecològica i la seva incidència en els drets humans fonamentals centraran la desena edició del Curs de Filosofia per la Pau que comença el dia 24 de febrer i que fins al 30 de març permetrà aprofundir, de la mà de conferències d'experts en la matèria, en temes com la transició ecològica, les polítiques públiques ambientals o la relació entre el canvi climàtic i el creixement econòmic.

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns, 19 h). Durant les següents sessions també intervindran Enric Tello, catedràtic d'Història Econòmica a la Universitat de Barcelona; Laura Huici, professora de Dret Internacional Públic (UB); Joaquim Sempere, professor emèrit de sociologia de la UB; Joana Díaz, professora de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Anna Pérez, membre del grup Rebel·lió o Extinció Gramenet. Totes les xerrades tindran lloc al Centre Cívic del Riu (c. Lluís Companys, 9), en horari de 19 a 21 h.


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

S’invertiran gairebé 6 milions en el Refugi de Biodiversitat com a estratègia de renaturalització.

Notícia

L’Ajuntament fa una licitació de més 152 milions d’euros per a una ciutat més neta i confortable. Els nous contractes de recollida de residus, neteja i manteniment de via pública reforçaran aquests serveis

Butlletí