Curs de Filosofia per la Pau, dedicat al canvi climàtic

dilluns, 24 febrer, 2020 - 00:00 a dilluns, 30 març, 2020 - 23:59
Santa Coloma de Gramenet

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns 24, 19 h)

El canvi climàtic, la transició ecològica i la seva incidència en els drets humans fonamentals centraran la desena edició del Curs de Filosofia per la Pau que comença el dia 24 de febrer i que fins al 30 de març permetrà aprofundir, de la mà de conferències d'experts en la matèria, en temes com la transició ecològica, les polítiques públiques ambientals o la relació entre el canvi climàtic i el creixement econòmic.

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns, 19 h). Durant les següents sessions també intervindran Enric Tello, catedràtic d'Història Econòmica a la Universitat de Barcelona; Laura Huici, professora de Dret Internacional Públic (UB); Joaquim Sempere, professor emèrit de sociologia de la UB; Joana Díaz, professora de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Anna Pérez, membre del grup Rebel·lió o Extinció Gramenet. Totes les xerrades tindran lloc al Centre Cívic del Riu (c. Lluís Companys, 9), en horari de 19 a 21 h.


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Article
Incorporar criteris d'igualtat de gènere a part d'estalvi i eficiència energètica

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet continua renovant i millorant l’enllumenat públic. En el segon semestre del 2020 s’han instal·lat 165 lluminàries noves de tecnologia LED. La inversió total ha estat d’uns 60.000€.

Notícia

Segons un  informe, emès per la Red Española de Desarrollo Sostenible (REDS), que analitza el compliment dels ODS en un total de 103 ciutats de l’Estat espanyol.

Acte
29/05/2021 - 00:00
Barcelona

Butlletí