Concurs sobre reciclatge i guanyeu bosses fetes amb banderoles

27/02/2020 - 10:00

La Comissió Europea organitza un concurs de bosses reutilitzades amb l'objectiu mostrar com la CE està realitzant un canvi per a convertir-se en més sostenible i inspirar els ciutadans de la UE a fer el mateix amb articles antics i sense utilitzar que podrien reutilitzar en lloc de llençar. Fins el 3 de març.

El Pacte Europeu sobre el Clima, proposat per la Comissió Europea dins del Pacte Verd Europeu, té com a objectiu reunir regions, comunitats locals, societat civil, negocis i escoles per inspirar un canvi de comportament, des d’individus a grans multinacionals, i animar la gent a emprendre accions concretes per a una economia més circular i una societat més ecològica.

En aquest context, el concurs de borses reutilitzades organitzat per la Unitat de Mitjans de Comunicació Visual de la Comissió Europea, té com a objectiu mostrar com la CE està realitzant un canvi per a convertir-se en més sostenible i inspirar els ciutadans de la UE a fer el mateix amb articles antics i sense utilitzar que podrien reutilitzar en lloc de llençar.

Reciclar és bo: no haver de reciclar és encara millor!

Les bosses que s’adjudicaran en aquest concurs estan fetes de pancartes que s’han mostrat a l’edifici principal de la Comissió Europea, el Berlaymont, a Brussel·les. S'han reutilitzat amb l'objectiu de que tinguin una segona vida i no es converteixin en residus. Pot participar tothom major de 18 anys, resident a un estat membre de la UE, amb un compte d’Instagram públic i vàlid, així com un perfil de Facebook.

Normes de participació:

  • Els participants han de presentar fotografies anteriors i posteriors d’un article que hagi estat reutilitzat o donat una segona vida, com per exemple mobles vells, roba vella, envasos buits o articles de plàstic
  • Els participants han de compartir les entrades a Instagram a través d’històries, publicacions i missatges directes o a través de Facebook Messenger.
  • Els participants han d'incloure el hashtag dedicat de la competició i etiquetar la Comissió Europea en aquests comptes Cada participant pot enviar inscripcions il·limitades a aquest concurs

Durant el concurs s’oferiran 50 premis reciclats fets amb les pancartes anteriors de la Comissió Europea. Les bosses es presentaran en tres models diferents i en diferents patrons/colors depenent de la banderola utilitzada en la fabricació.

Data límit: 03/03/2020


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí