Cabrera de Mar promou l’ús d’energia fotovoltaica

26/02/2020 - 09:28

El consistori ha organitzat xerrades informatives i prepara una bonificació fiscal per la instal·lació de plaques.

Dos col·lectius d'instal·lació d'energia fotovoltaica, com són Col·lectiu Solar i Som Energia han realitzat xerrades sobre els seus serveis a la Sala Nova, els passats dies 17 de gener i 7 de febrer, respectivament.

La Regidoria de Medi Ambient, amb l'objectiu d'una veritable transició ecològica, ha facilitat aquests dos actes en els què els veïns de Cabrera han pogut assabentar-se dels beneficis de les energies renovables domèstiques, tot resolent els dubtes que poguessin tenir.

En aquest sentit, l'Ajuntament té previst modificar l’ordenança fiscal d'impost a les construccions al proper ple ordinari de març, amb una bonificació del 95% en obres d'instal·lació de plaques fotovoltaiques. 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac disposa de dues noves instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum en equipaments municipals. Les noves instal·lacions permeten generar energia renovable i estalviar en consums energètics i emissions de CO₂.

Notícia

S'ha realitzat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de la Biblioteca Frederica Montseny. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canovelles fa un pas més en l'aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Notícia

La instal·lació compta amb més de 1000 plaques dividides en 9 zones que proporcionaran fins al 20% de l’energia que consumeix actualment la planta depuradora.

Butlletí