Dades del medi ambient a Catalunya 2019

30/12/2019 - 08:00

La Generalitat de Catalunya ha publicat el llibret “Dades del medi ambient a Catalunya 2019”. Aquest document inclou les darreres dades estadístiques ambientals disponibles sobre el medi ambient a Catalunya. Com cada any, des del 1993, s’ha actualitzat el contingut de la publicació. S’hi han incorporat, també, noves dades relatives a les diverses temàtiques ambientals que s’hi exposen.

Convé destacar l’adaptació dels continguts als nous reptes ambientals que han aparegut al llarg dels 27 anys d’aquesta publicació.

D’aquesta manera, el que va començar essent un tríptic ha passat a ser un llibret de més de 30 pàgines, en el qual s’ha mantingut l’essència inicial de posar a disposició les dades estadístiques ambientals de síntesi que hi ha a Catalunya.   

DESCARREGUEU EL LLIBRET


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Butlletí