Residu Zero i Reciclatge, dues armes contra l'Emergència Climàtica

Font: Alacarta.cat

15/12/2019 - 10:00
 

Segons dades de l'Agència Catalana de Residus, el 40% del plàstic es destina a fabricar envasos i embalatges.

És possible omplir la nevera sense omplir també el contenidor amb aquests embolcalls? La resposta és sí, com demostra el grup Residu Zero d'Osona, en què els integrants fan la compra en determinats comerços NO amb cistell sinó amb tupper!

Al Vallès Occidental, dels 40 municipis que té aquesta comarca, només Ullastrell no tenia punt verd. És a dir, un lloc on llençar els residus que no poden anar al contenidor... Doncs bé, aquesta excepció ja és història, perquè el poble acaba de dir adéu a la deixalleria mòbil i hola al seu punt verd. Els veïns feia temps que ho reclamaven, tal com ens explica Canal Terrassa.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

‘Soc un comerç + sostenible’ és el primer pas d’una campanya perquè Vic esdevingui un model pioner en la prevenció de residus i s’avanci cap a una ciutat més sostenible i saludable. La confiança, la proximitat i el compromís són els tres eixos de la campanya.

Article

La campanya de prevenció de residus pretén aconseguir una ciutat encara més més sostenible i saludable amb la corresponsabilitat de la ciutadania

Acte

Butlletí