Residu Zero i Reciclatge, dues armes contra l'Emergència Climàtica

Font: Alacarta.cat

15/12/2019 - 10:00
 

Segons dades de l'Agència Catalana de Residus, el 40% del plàstic es destina a fabricar envasos i embalatges.

És possible omplir la nevera sense omplir també el contenidor amb aquests embolcalls? La resposta és sí, com demostra el grup Residu Zero d'Osona, en què els integrants fan la compra en determinats comerços NO amb cistell sinó amb tupper!

Al Vallès Occidental, dels 40 municipis que té aquesta comarca, només Ullastrell no tenia punt verd. És a dir, un lloc on llençar els residus que no poden anar al contenidor... Doncs bé, aquesta excepció ja és història, perquè el poble acaba de dir adéu a la deixalleria mòbil i hola al seu punt verd. Els veïns feia temps que ho reclamaven, tal com ens explica Canal Terrassa.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Acte
25/11/2020 - 00:00
Mercat municipal Barberà del Vallés. Carrer de la Verge de l'Assumpció, 32

Butlletí