El Pla d'Ocupació de la Ribera d'Ebre ha millorat entorns naturals i urbans de tots els municipis de la comarca

20/11/2019 - 09:00

Un grup de 5 persones, que es trobava en situació d'atur, hi ha treballat durant un any

Cinc persones han treballat durant un any fent tasques de millora i manteniment d'espais públics als municipis de la Ribera d'Ebre. Ho han fet en el marc del Pla d'Ocupació Ribera d'Ebre, impulsat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, i que ha finalitzat aquesta setmana. El pla d'ocupació ha permès la contractació de persones, que es trobaven en situació d'atur. A més, durant aquest període se'ls ha ofert formació per tal de millorar les seves competències amb l'objectiu d’incrementar les possibilitats d’inserció laboral dels participants en un futur.

L’equip de treballadors d’aquest pla d’ocupació ha estat format per un responsable i quatre peons, que s’han encarregat del manteniment i la neteja de rutes turístiques i espais d’interès singular de la comarca. Els treballs s’han organitzat a partir de les propostes que han fet els ajuntaments i que ha comptat amb la coordinació del Consell Comarcal. Les actuacions s'han realitzat a tots els municipis, per aquest ordre: Tivissa, Darmós, la Torre de l’Espanyol, Flix, Benissanet, Rasquera, Garcia, la Serra d’Almos, la Palma d’Ebre, Miravet, Ginestar, Riba-roja d’Ebre, Vinebre, Móra d’Ebre i Móra la Nova.

El Pla d'Ocupació de la Ribera d'Ebre està emmarcat en el Pla de Foment per l'Ocupació que la Diputació impulsa anualment en col·laboració amb els consells comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre i al Baix Penedès.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Notícia

La millora, la primera que es du a terme en aquest espai litoral en molt de temps, s’iniciarà el segon semestre d’enguany i permetrà el recorregut de vianants i bicicletes entre les platges de l’Arrabassada i de la Savinosa

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Butlletí