Exposició: "Treballem per una energia sostenible" a Sant Vicenç de Montalt

dilluns, 29 abril, 2024 - 00:00 a dilluns, 13 maig, 2024 - 23:59
Centre Cívic EL Gorg. Direcció: Riera del Gorg, s/n. Sant Vicenç de Montalt.

 

Dates: del 29 d'abril al 13 de maig de 2024.
Horari: de 10 a 13 h i de 16 a 21 h.
Adreça: Vestíbul del Centre Cívic EL Gorg. Direcció: Riera del Gorg, s/n. Sant Vicenç de Montalt.


Treballem per una energia sostenible és una exposició lleugera integrada pers sis lones desplegables (roll-up). L’exposició s’inscriu en el marc del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea. El Pacte és una projecte que atorga als municipis la iniciativa de la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic, a través d’actuacions com ara la promoció de l’eficiència energètica als equipaments municipals i també a les llars.

L’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ha creat aquesta exposició. L’exposició Treballem per una energia sostenible vol donar a conèixer les actuacions sobre estalvi i eficiència energètica que es poden dur a terme a nivell individual en àmbits com l’ús d’electrodomèstics, la il·luminació, la climatització i el transport per a reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.


 


I si no pots anar-hi... aquí tens la versió virtual!

 

 

 

 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Les escoles de Primària Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i l'Institut Ramon Turró participen aquest curs en el "Projecte 50/50" d'estalvi energètic en els centres educatius.

Acte
19/03/2024 - 18:00
Espai l'Amistat. Carrer Sant Antoni, 60. Premià de Mar
Notícia

L’edició del 2024 se celebrarà del 2 de febrer a l’1 de març i s’hi podrà participar tant a nivell d’edifici o equipament com a títol individual

Butlletí