El nou contracte de recollida de residus a Sant Celoni contempla un seguit de millores del servei

13/07/2019 - 08:00

Es contempla l'increment d'un cinquanta per cent les hores que es dediquen a la neteja de les àrees de contenidors

Aquest mes de juny a Sant Celoni ha entrat en vigor el nou contracte de recollida de residus que aportarà importants millores en el servei. Una de les primeres accions del nou govern municipal, amb menys de quinze dies des de la seva constitució ha decidit implantar un seguit de mesures amb la finalitat de tenir un poble més net. I en aquesta línia s'ha decidit incrementar un cinquanta per cent les hores diàries que es dediquen a la neteja de les àrees de contenidors.

També, en relació als voluminosos, es pot concertar la recollida trucant al telèfon 607185287 i al mateix temps s'augmenta el porta a porta de cartró als comerços ampliant la recollida de paper i cartró. A més a més, s'implanta un nou servei porta a porta d'orgànica a bars, restaurants i altres establiments i comerços per facilitar i millorar la recollida.

En el nou contracte de recollida de residus tanmateix es contempla l'ampliació del número de minideixalleries per al reciclatge de residus. N'hi haurà nou repartides per tots els barris de Sant Celoni. Finalment, s'instal·laran punts de recollida d'oli vegetal domiciliari en ampolles o recipients de plàtic.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalSant Celoni

Relacionats

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental instal·larà del 7 de novembre al 5 de gener a espais públics dels municipis consorciats i en el marc de la campanya Aquí no llencem res!- Aquí ho reciclem tot!, un punt informatiu itinerant d'àmbit ambiental per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de la recollida selectiva dels residus municipals.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Butlletí