Elaboren un itinerari per conèixer la biodiversitat del Parc Nou a El Prat

Font: El Prat TV

08/07/2019 - 08:00

Afavorir la presència de la flora i fauna que ens envolta a través d’actuacions de seguiment i difusió. Aquest és un dels objectius principals de Pla de Millora de la Biodiversitat dels parcs i platges metropolitans que l’AMB està elaborant.

Una iniciativa que ha comptat amb la participació per segon any consecutiu del Centre de Formació d’Adults “Terra Baixa”. 

Una iniciativa que està emmarcada dins del conveni de col·laboració establert entre l’AMB i els ajuntaments per a la gestió dels parcs i platges metropolitans que encarrega a l’AMB la promoció i difusió d’aquests espais públics.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i plantes s’actualitza amb l’objectiu de ser més accessible i promoure la ciència ciutadana a la ciutat.

Article

La flota municipal de cotxes elèctrics compartits suma 4 nous vehicles, un d'ells, una furgoneta. El servei de transport públic compartit ha suposat l'estalvi de 9 tones d’emissions de CO2 en els gairebé 4.000 desplaçaments que s’han realitzat durant els primers 10 mesos de funcionament.​

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Butlletí