Granollers organitza un "escape room" sobre l'estalvi energètic i el canvi climàtic

Per la Setmana de l'Energia

Font: VOTV i Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona

28/06/2019 - 14:30
 

El passat  14 de juny de 2019, el Grup d’Acció de Joves i altres persones van tenir l’oportunitat de participar en una de les dues sessions del Sea Level Rise Room.

Sea Level Rise Room és un repte en forma de joc en què en un temps màxim de 40 minuts, calia trobar i solucionar una sèries de proves per, finalment resoldre el misteri que amagava la sala A del Gra Jove de Granollers.

A través d’una història de ficció basada en fets i dades reals, calia familiaritzar-se amb conceptes com ara: Quines són les causes del canvi climàtic? Quins són els efectes de l’escalfament global? Com ens hi podem adaptar? Com podem mitigar-lo? Tot plegat, necessitava un intens treball en equip i de manera col·laborativa.

L'activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona i l'entitat United Explanations, forma part de les accions que ha programt l'Ajuntament de Granollers per la Setmana de l'Energia i dins el projecte EYES. El projecte EYES té com a objectiu principal constituir i dinamitzar un grup de joves de Granollers a l’entorn del canvi climàtic i l’energia sostenible, involucrant col·lectius de procedència diversa.

La Diputació de Barcelona ha organitzat l'activitat Sea Level Rise Room també a Cornellà de Llobregat, Collbató i Manresa, dins la més d'una vuitantena d'accions promogudes per la Setmana de l'Energia en l'edició 2019.


 

Relacionats

Article

Lliurat per la Fundació Impulsa Talentum en el marc de la Fira ISE 2024 que se celebra al Recinte Firal Gran Via

Notícia

El nou enllumenat led permetrà millorar l’eficiència energètica i reduirà el consum i costos energètics

Article
Informació per a comunitats energètiques

El Consell Comarcal del Vallès Oriental posa en marxa un servei d’assessorament energètic per a empreses. Està dirigit a petites i mitjanes empreses dels polígons de la comarca.

Butlletí