Barcelona + Sostenible celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

15/06/2019 - 13:53

La xarxa Barcelona + Sostenible, integrada per més de 1.100 organitzacions que treballen per estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona, ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient amb el reconeixement de 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de la xarxa.

La celebració, que va tenir lloc el 5 de juny a l’Espai Francesca Bonnemaison de la Diputació de Barcelona, va aplegar més de 150 representants de membres de la xarxa, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.

Durant el transcurs de l’acte, Barcelona + Sostenible va reconèixer 10 bones pràctiques, una per cada objectiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, desenvolupades per membres de la xarxa l’any 2018.

Entre les pràctiques distingides, hi figuren, per exemple, la instal·lació  de cobertes verdes duta a terme per Eix Verd o l’adaptació de l’edifici municipal de la Casa Orlandai per fer-lo més sostenible. Podeu veure vídeos sobre totes les bones pràctiques premiades clicant aquí.

90 nous membres

A banda del reconeixement a les bones pràctiques, l’acte es va adherir a l’any Margalef, que commemora el centenari del naixement de l’il·lustre ecòleg català Ramon Margalef, amb una ponència a càrrec de Narcís Prat, catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, que versava sobre sostenibilitat  i es titulava ”La humanitat no va amb bus, sinó amb superreactor”.

Durant la celebració, que va culminar amb una gran foto de família, Barcelona + Sostenible també va donar la benvinguda a les més de 90 organitzacions que s’han afegit a la xarxa des del 5 de juny de l’any passat.

 

L’Ajuntament, tenyit de verd

La il·luminació especial de la façana de l’Ajuntament de Barcelona, que es va tenyir de verd al vespre, va culminar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient a Barcelona, una jornada que es va viure amb la mirada posada en un futur més sostenible.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
02/06/2023 - 00:00
Barcelona
Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Acte
25/01/2024 - 17:00
Barcelona

Butlletí