Les escoles verdes de Badalona presenten la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”

En el marc de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient
05/06/2019 - 08:21

Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les escoles verdes han realitzat diverses sortides a la serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural de Badalona..

La Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat (XES-Bdn), en el marc de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, 5 de juny, presentarà durant la setmana del 3 al 9 de juny la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”. Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les escoles verdes de Badalona han realitzat diverses sortides a la serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural del municipi. Durant aquestes sortides, els alumnes han aprofitat també per realitzar fotografies-denúncia dels actes incívics que malmeten l’entorn natural.

Durant la setmana es podran veure arreu de la ciutat diversos cartells publicitaris amb una selecció de les fotografies més representatives. Amb el lema “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”, les Escoles Verdes de Badalona volen donar a conèixer a la ciutadania els valors naturals del municipi, alhora que conviden a la reflexió sobre la manca de cura de l’entorn.

Els centres educatius que han participat en aquesta campanya crearan també un collage amb totes les fotografies realitzades a cadascun dels centres, mantenint el mateix lema de la campanya.

Algunes d’aquestes fotografies es publicaran al compte d’Instagram del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona (@Mediambietnbdn), a Instagram, amb l’etiqueta #XESBadalona. Les fotografies publicades seran una selecció de les millors de la campanya.

Els organismes i centres educatius que formen part de la XES-Bdn són: Centre de Recursos Pedagògics de Badalona, Llar d'Infants Picarol, Escola Antoni Botey, Escola Artur Martorell, Escola Josep Carner, Escola Jungfrau, Escola Lola Anglada, Escola López Torrejón, Escola Pau Picasso, Escola Salvador Espriu, Institut Badalona VII, Institut La Pineda, Secció d'Institut de Badalona, CEE Can Barriga, Col·legi Badalonès, Escola Betúlia, Escola Garbí Pere Vergés, Escola Mare de Déu de l'Assumpció i l'Ajuntament de Badalona.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Més d'1 miler d'estudiants dels centres educatius de Llefià, La Salut i Sant Roc han participat de la segona edició de la Fira dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Acte
02/06/2023 - 00:00
Barcelona

Butlletí