Sitges Reciclart

dijous, 6 juny, 2019 - 00:00 a diumenge, 30 juny, 2019 - 23:59
Sitges

L'acte d'inauguració de la quarta edició del festival de reciclatge i art responsable Sitges ReciclArt 2019, tindrà lloc el dia 6 de juny a les 18:30h, al Centre Cultural Miramar.

El festival Sitges Reciclart arriba a la seva quarta edició amb el mateix objectiu: sensibilitzar sobre les conseqüències de els nostres hàbits en la salut del medi ambient a través d'accions lúdiques que exposin la realitat del que està passant a l'oceà i les seves costes, per tal que prenguem consciència que un consum responsable de plàstics portarà com resultat que hagi menys contaminació, perquè almenys això sí depèn de nosaltres.

No oblidem que vivim en un planeta amb recursos limitats, i de les nostres accions diàries en depèn el seu estat de salut, que és el nostre despés de tot.

Menys plàstic al mar, més salut per a tothom

Cada dia som més els que recollim plàstics en les platges com viu exemple que nostra acció d'alguna manera no ha estat en va. A més, el simple fet que el recol·lectat sigui transformació en obres artístiques a partir del que fins llavors eren escombraries, que algunes d'aquestes obres hagin provocat el somriure en més d'un de nosaltres i que amb elles s'hagi recobrat la dignitat perduda d'aquests residus després d'acabar per accident el seu viatge sense retorn en les nostres costes, donen motius més que suficients per seguir amb aquesta manera de fer fruit de la creativitat, ja que gràcies a l'abans dit, els residus que recalen en les nostres costes en el futur ja no seran el mateix ni seran vistos de la mateixa manera i això és el que dóna sentit a la nostra obra conjunta.

El programa d'activitats del festival comença el 6 de juny amb la inauguració de l'exposició de reciclatge i art responsable que acollirà el Centre Cultural Miramar fins al 30 de juny. La mostra exposa obres d'artistes dirigides cap a la sensibilització de la problemàtica dels residus plàstics en els Oceans i la incidència dels hàbits de consum sobre el medi ambient en general.

PROGRAMA SITGES RECICLART 2019


 

 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
12/05/2024 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar (passeig Marítim, 72. Sitges)
Acte
06/04/2024 - 11:00
Club Marítim de Cubelles
Acte
16/03/2024 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar (passeig Marítim, 72. Sitges)

Butlletí