Contenidors més accessibles i camions més silenciosos a Esplugues de Llobregat

07/06/2019 - 08:00

La renovació del servei de recollida de residus, com a conseqüència de la nova contracta amb l'empresa Valoriza, ha tingut un fort impuls al darrer mes amb la substitució del miler de contenidors per a tota menade residus existent a la ciutat d'Esplugues de Llobregat i dels camions que fan la recollida.

Pel que fa als anteriors, els nous contenidors són més ergonòmics i més accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda, ja que incorporen una palanca lateral per a la seva obertura.

També són més silenciosos a l'hora de buidar-los. Una de les grans novetats és que els de recollida orgànica són molt més grans i amplien la seva capacitat de 240 a 2.200 litres. A més, els contenidors verds (vidre) incorporen una obertura més gran per a ús comercial (bars, restaurants, supermercats ...) que es podrà obrir amb una targeta identificativa.

El parc mòbil també s'ha renovat amb camions dotats d'última tecnologia que permeten un menor consum i menys contaminació, així com una reducció sonora en les operacions de recollida.

El servei de neteja viària també ha efectuat millores en la flota, amb la incorporació de cinc noves escombradores i tres vehicles elèctrics per repassar l'entorn dels contenidors i zones d'alta afluència.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEsplugues de Llobregat

Relacionats

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Article

La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat ha acollit la presentació i primera enganxada de cartells de 'Per un #SantFeliuNet i ordenat', la nova campanya de recollida d'objectes grans al carrer.

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Butlletí